Američki košarkaš Čarls Dženkins jedan je od simbola košarkaške renesanse Crvene zvezde tokom prošle decenije, a njegov bivši saigrač Marko Simonović otkrio je malo poznat podatak čime se sad bavi popularni Đenka.

ЂЕНКА СЕ ЗАПОСЛИО! Омиљени Звездин Американац пронашао посао и нема везе са кошарком

Foto: EPA

Bivši košarkaš rođen pre tri i po decenije u Brukilunu završio je karijeru pretprošle sezone u redovima FMP Železnika, a trenutno je u domovini gde je zaposlen u banci.

– Sjajan momak i moj veliki prijatelj, čuli smo se nedavno, pre nekoliko dana. U Americi je, radi u banci sada, u Njujorku. Radi kao neki savetnik, dobro mu je tamo, super mu je“, otkrio je Simonović ovu informaciju gostujući u podkastu „Luka i Kuzma“.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
–> BONUS KAKAV STE ŽELELI —

Bivši reprezentativac Srbije otkrio je da je prvobitne Dženkinsove zamisli bile da se okuša kao košarkaški trener.

– Često smo u kontaktu, ja sam očekivao da će da proba kao trener u tom koledžu njegovom (prim. aut. Hofstra). Tako mi je nešto pominjao ranije. Znam da je to bila priča, očekivao sam da mi to kaže, a on radi u banci“, istakao je on.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
–> BONUS KAKAV STE ŽELELI —

BONUS VIDEO: KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst