Voditelj Marko Đedović i budući takmičar “Zadruge 7 – Elita”, prošle nedelje je zbog zdravstvenih problema imao hiruršku intervenciju, a sada je na svom Instagram profilu objavio prvu fotografiju bez zavoja.

Kako je otkrio, to je bila jedna od dve intervencije koju je obavio pre ulaska u sedmu sezonu popularnog rijalitija.

Foto: Zoran Sinko

 

Pre nekoliko dana je ponovo završio na klinici, gde je izvadio tampone iz nosa koji je operisao, a tada mu je društvo pravila bivša zadrugarka i pevačica Sandra Rešić.

Đedović je sinoć na svom Instagram profilu pokazao kako sada izgleda. Marko se uslikao u frizerskom salonu, a ispod oka je imao dva vidljiva hematoma.

Foto: Printscreen

 

Posle vađenja konaca i skidanja, da se malo šišamo. Mala dva hematoma 8 dana nakon operacije, moj doktor je mađioničar – napisao je Đedović na svom Instagram profilu.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Vesti

Gospodine Nikeziću, nadam se da je sad jasnije! Mali urnisao Đilasovog potpredsednika: To je jedna od prvih lekcija na fakultetu! Uspeli smo! Porodica Mladenov iz Dimitrovgrada dobila novi dom

Društvo

Uspeli smo! Porodica Mladenov iz Dimitrovgrada dobila novi dom

Кada su u Fondaciji „Humana srca“ krenuli sa organizacijom Prve donatorske večeri, imali su mnogo sumnja, da li će cilj, prikupiti novac za zbrinjavanje tri porodice, biti ostvaren, da li će uspeti da porodicama Stojanović iz Vlasotinca, Mitrović iz Leskovca i Mladenov iz Dimitrovgrada vrate osmehe na lice i veru da za njih i njihovu decu ima lepše budućnosti.

Žrtve zaslužuju da se ispišu njihova imena - Štrbac: Memorijalni centar da bude i do nebesa, bilo bi malo Ko kupuje stanove po Srbiji? RGZ daje odgovor na ovo pitanje

Društvo

Ko kupuje stanove po Srbiji? RGZ daje odgovor na ovo pitanje

Republici Srbiji se smeši nova era na stambenom tržištu, kada je reč o starosnoj strukturi kupaca. Prema najnovijim podacima Republičkog geodetskog zavoda, beleži se impozantan porast udela kupaca stanova mlađih od 30 godina u ukupnom broju kupoprodaja stanova, označavajući snažan zaokret u svetu nekretnina.

Vučević: Kurti hoće da vrati Srbe na KiM u 17. vek

Originalni tekst