Radiša Trajković Đani muku muči s papirima za svoju luksuznu vikendicu na obali rijeke Save, u koju je uložio 250.000 eura.

Kako mediji prenose folker, Đani već duže vrijeme ne može da pribavi građevinsku dozvolu za ovu kuću, koja njegovoj porodici i njemu služi kao vikendica tokom proljeća i ljeta, kada želi da se odvoji od gradske buke.

Pjevač je i prošle nedelje odbijen za legalizaciju ovog nelegalno podignutog objekta, a kako vrijeme za ovaj postupak polako ističe, on je u velikom problemu i strahu da mu ova kuća ne bude srušena, za šta postoji velika mogućnost, ukoliko ne pribavi sve papire u najskorijem roku.

– Đani je baš u velikom problemu, jer nikako ne može da pribavi građevinsku dozvolu za kuću na Savi. Trajkovićeva kuća je, kao i mnoge druge u tom dijelu, nelegalno podignuta.

Situacija uopšte nije naivna, jer ukoliko u što skorijem roku ne dobije dozvolu za uknjiženje, ovom objektu u njihovom vlasništvu prijeti rušenje. Dosad je odbijen više puta, a posljednji put se to desilo prošle nedelje. To znači da će izgubiti sav novac koji je u nju uložio, a to je oko 250.000 eura. Tako je on sam pričao po medijima, da ga je toliko koštalo.

Podsjetimo, Trajkovići u ovoj vili imaju bazen, palme i sve ono što im je neophodno kako bi uživali u luksuzu. Na placu se takođe nalazi i košarkaški teren, koji rijetko ko od Đanijeve porodice koristi. Ovu nekretninu obezbjeđenje sve vrijeme čuva iz kamp prikolice, a pored toga, imanje je okruženo i brojnim kamerama kako bi Slađa, Đani i njihova porodica mogli stalno da nadgledaju šta se događa oko kuće.

(express/kurir)

Originalni tekst