Slađa Trajković, Đanijeva supruga oduvijek je bila njegova najveća podrška, oslonac i stub njihove porodice. A, koliko joj je pjevač zahvalan na svemu tome ističe svaki put kada mu se za to ukaže prilika.

I dok Radiša Trajković Đani povremeno, što namjerno, što nenamjerno, napravi nešto što se komentariše danima, Đanijeva supruga je oduvijek bila odmjerena, i u svojim izjavama, i u svojim postupcima.

Međutim, Slađa je nedavno, takođe, navukla na sebe brojne negativne komentare, i to zbog svog izgleda.

Naime, na Instagramu se pojavila fotografija iz prošlosti, na kojoj se vidi da je Đanijeva Slađa nekada bila prava ljepotica.

I dok je za pređašnji, prirodni izgled dobila brojne komplimente, Slađu, koja je takođe nekada bila pjevačica, iskritikovali su zbog nepotrebnih estetskih intervencija koje je imala u poslkednjih nekoliko godina.

Ne, može a da se ne primijeti da je pjevačeva žena zaista imala brojne korekcije, od povećanja usana i jagodica, do povećanja grudi, te da joj one uopšte nisu bile potrebne.

Vjerujemo da se i sama Slađa pokajala zbog svega što je radila na svom licu, ali će sve greške koje je napravila poslužiti za nauk njenoj prelijepoj kćerki Sofiji, koja je kopija svoje majke.

(Express / Svet-scandal.rs)

Originalni tekst