Popularni pevač Radiša Trajković, poznatiji kao Đani, otvorio je dušu pred medijima pred svoj veličanstveni nastup za doček Nove godine.

U opuštenom razgovoru, Đani je podelio nekoliko zanimljivih anegdota sa svojih nastupa.

– Bio sam večeras u dve sale i moja supruga nije bila prisutna u jednoj. Prvi mi je čestitao klavijaturista, a ja sam mu šaljivo rekao da će dobiti otkaz ako bude bio maler – otkrio je Đani uz osmeh.

Govoreći o svojim životnim dostignućima, pevač je istakao važnost porodice i sreće.

– Sve sam napravio u životu i stekao, ali moja jedina želja je da moja porodica bude srećna. To je ono što zaista vredi.

Na pitanje novinara da li isčekuje svadbu ćerke, Đani je izneo svoj otvoren stav.

– Ona je još mlada, ako se zaljubi i misli da tako treba, što da ne. Bolje mlada da se uda, nego da bude baba-devojka. Važno je slediti svoje srce.


Neda Ukraden napravila haos u Crnoj Gori: Pevačica dovela atmosferu do usijanja (VIDEO)

sledeća vest

Sport

Novak, pa Piksijevi i Karijevi

Ostali sportovi

Novak, pa Piksijevi i Karijevi „orlovi“… Siti, Real, Ferštapen! Ovi događaji su obeležili sportsku 2023! (VIDEO)

Godina koja je na izmaku, donela nam je dosta zanimljivih sportskih događaja, fudbal, tenis i košarka bili su u prvom planu, ali nikako ne smemo da zaboravimo ni zlatnu Ivanu Španović, koja je postala šampion sveta, zatim odlične igre srpskih odbojkašica i finala Evropskog prv enstva, kao ni dominaciju Maksa Ferštapena u Formuli 1.

Nestvarne scene u Pertu! Novak i Olga dočekali Novu godinu na terenu - Usledilo odbrojavanje (VIDEO) Svi se pitaju ostaje li u Zvezdi, a on uživa sa suprugom! Neslavno! Rafael Nadal se vratio na teren i izgubio! O Novakovom potezu će se pričati! Srbin još jednom pokazao kakav je džentlmen

Originalni tekst