U srijedu, 24. januara u 20 sati na AVAZOVOM PODCASTU gledajte Divnu Milovanović, jednu od najtraženijih motivatorica s naših prostora.

Divna Milovanović, kreatorka brenda “Pozitivna stvarnost”, koju na društvenim mrežama prate stotine hiljada ljudi, govori samo za “Avazove” gledaoce – kako postaviti optimalne ciljeve s kojima se možete nositi i fokusirati se na njih, a da ne padnete u zamku anksioznosti.

– Najbolje bi bilo da svoja pravila u svom životu diktirate vi! Prestanite da sebe mjerite kroz perspektivu toga kako tuđi životi izgledaju, koja može biti vrlo, vrlo zakrivljena, zamagljena nekim iluzijama. Nemojte praviti tu veliku razliku između sebe i drugih tako što ćete druge gledati u njihovim najboljim izdanjima, a sebe kada ste najlošiji, kada smatrate da ste najslabiji i kada se najlošije osjećate – kaže Divna u “Pozitivnoj stvarnosti” za AVAZ TV.

(Divna Milovanović. Avaz)

Divna svakodnevno pruža dozu motivacije, inspiracije kao i korisnih i praktičnih savjeta za unapređenje života i partnerskih odnosa, a samo u AVAZOVOM PODCASTU govori o temama koje svima mogu pomoći da kroz život idemo lakše i sretnije.

Divna voli da kaže da joj je misija da pomogne ljudima da kreiraju život po sopstvenoj mjeri, kao i da je najvažniji put na koji svako od nas može da krene, upravo put ka Sebi. Baš zato, jasno je da u budućnosti možemo očekivati mnogo sjajnih projekata.

AVAZOV PODCAST s Divnom i “Pozitivnu stvarnost” gledajte na avaz.ba i na AVAZ TV.

Originalni tekst