Divan i Marko DNK odlučili su da renoviraju svoj porodični dom i povrate decu koja su u hraniteljskoj porodici.

Kada su se pojavili prvo u emisiji DNK, a potom i u “Zadruzi”, odnosno više njenih sezona, njih dvoje svi su oslovljavali sa “Divna i Marko”, bez da bilo ko zna kako se prezivaju, a kamoli koje su godište.

Kako se saznalo, Divna i Marko nisu zvanično venčani, iako dugo žive zajedno i imaju dete, pa Divna i dalje nosi očevo prezime.

Njihov zajednički život svako malo intrigira javnost, a evo kako sada, nakon završetka “Zadruge 6”, žive.

Foto: printscreen

 

Radimo, vredni smo. Ja sam trenutno zaposlen oko mašinerije koja se nalazi u dvorištu. Bio je dobar honorar u “Zadruzi”, najbolji do sada – otkrio je Marko, dok se njegova supruga nadovezala…

Sav honorar su nam isplatili, svaka im čast. Počeli smo da preuređujemo kuću. Ima mnogo posla. Treba da se ulaže u dosta toga, ali krenuli smo od nule, pa idemo ka gore. Moramo da preuredimo kuću, jer nam je socijalno tako reklo – ističe Divna i otkriva da postoji mogućnost da im se sin Ivica i ćerka Kristina vrate iz hraniteljske porodice, ako budu stekli sve uslove za njihovo odrastanje.

– Postoji mogućnost da nam se vrate deca iz hraniteljske porodice. Treba da platimo i advokate. Imamo malih problema, ali sve će se to vratiti na staro – poručila je Divna za “Blic”.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Srbija

Ovo nema niko na svetu! Na Hisaru kod Prokuplja pronađeno neverovatno oružje (FOTO/VIDEO) Ni najgorem neprijatelju ovo ne želim! Vesna je zbog NATO bombi ostala invalid, a sad joj je najteže Palačinke u obliku penisa zgrozile Čačane! Ima da ih oteramo ko Mek!

Bruka

Palačinke u obliku penisa zgrozile Čačane! Ima da ih oteramo ko Mek!

Na društvenim mrežama Čačani, a sad i cela Srbija, dele objavu na kojoj se nalazi fotografija palačinke u obliku muškog polnog organa! U ovom gradu nedavno je otvoren lokal brze hrane koji između ostalog ima i ovu, kažu, “sramotu od palačinke” i to u blizini jedne osnovne škole. Deo Čačana se odlučio na bojkot, a većina je ogorčena neukusom ugostitelja, naročito jer u tom lokalu pazare većinom deca.

Originalni tekst