DIVAC ISPROZIVAO STOJAKOVIĆA! Peđa je skoro jurio ovce i vozio traktor, a sada mu je Vlade uputio surovu poruku: JA TO RADIM SA STILOM! (VIDEO)

0
9

http://www.rainbowcsd-brains.com/2019/08/04/qp6khao1 DIVAC ISPROZIVAO STOJAKOVIĆA! Peđa je skoro jurio ovce i vozio traktor, a sada mu je Vlade uputio surovu poruku: JA TO RADIM SA STILOM! (VIDEO)

http://www.chateaulapierrelevee.com/tkleihpz showbiz

get link DIVAC ISPROZIVAO STOJAKOVIĆA! Peđa je skoro jurio ovce i vozio traktor, a sada mu je Vlade uputio surovu poruku: JA TO RADIM SA STILOM! (VIDEO)

Divac je morao na ovo da mu odgovori.

  • Izvor: Pink.rs; Foto: Printscreen Instagram/pedjastojakovic, Tanjug

Peđa Stojaković, naš nekadašnji slavni košarkaš, nedavno je sve svoje pratioce na društvenim mrežama oduševio kada je objavio fotografije na kojima vozi traktor. Tim povodom odlučio je da reaguje i njegov kolega Vlade Divac.

Divac je na Instagramu objavio video-snimak u kom je odlučio da se našali na Peđin račun. Vlade je objavio snimak svoje vožnje helikopterom i imao je posebnu poruku za Stojakovića.

PROČITAJTE: NIKADA JE NE BISTE PREPOZNALI! Čuveni film koji svi obožavaju je nastao po scenariju Gordana Mihića, a u njemu je zaigrala i njegova ćerka Ivana! Tada je imala SAMO 14 GODINA! (FOTO)

Dok Peđa Stojaković koristi svoj odmor vozeći traktor, ja se vozim sa stilom u helikopteru – napisao je Vlade Divac koji se našalio na račun svog velikog prijatelja.

Inače, Peđa je prošle nedelje na svom profilu objavio fotografije na kojima uživa u seoskim čarima, pa su pratioci imali prilike da ga vide kako trči za ovcama i vozi traktor.

Pink.rs

Original Article