I dok se javnost pita zbog čega je došlo do raskida veze između Kristine Mitrović i njenog verenika, njena sestra uživa u ljubavi sa svojim momkom 

foto: Instagram / shonparnett
foto: Instagram / shonparnett

U centru pažnje medija nedavno se našla Kristina Mitrović, ćerka Milice i Željka Mitrovića.

Ona je na društvenim mrežama delila brojne fotografije sa svojim izabranikom Ilijom Riskinom, a šuškalo se i da su se verili.

Ipak, ljubav nije dugo trajala, a već je došao kraj. I dok su se mediji bavili nagađanjima o razlozima razlaza Kristine i ukrajinskog milionera mlađa sestra Mitrović, lepa Andrea uživa u ljubavi sa svojim dečkom u Americi.

Kristina i Andrea su veoma različite. I dok starije, Kristina voli luksuz, trudi se da uvek bude u društvu bogatih momaka, mlađu Andreu to ne zanima. Ona je svoju sreću pronašla pored momka po imenu Šon Parnet.

U pitanju je, kako prenose domaći mediji, o Amerikancu, rodom iz Prinstona, koji je nedavno diplomirao na Medicinskom fakultetu u Beogradu.

Mladi perspektivni par uživa često u putovanjima, a uživaju u tome da fotografije sa putovanja dele na društvenim mrežama.

Oni uživaju u druženju sa prijateljima koji su često sa njima, a mladi Amerikanac fotografije i video zapise često deli u svojim stori objavama.

Reklo bi se da zajedno baš uživaju, a koliko će i da li potrajati ova ljubav ostaje nam da vidimo. 

Originalni tekst