Fudbaleri Partizana narednog utorka (23. jul, 21.00) igraju prvu utakmicu kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Dinama iz Kijeva.

ДИНАМО МОРА ДА УНИШТИ ОВЕ КРЕТЕНЕ ИЗ СРБИЈЕ! Овог човека под хитно протерати из спорта

FOTO: FK Partizan

Meč će biti odigran u poljskom gradu Lublinu, jer Dinamo iz Kijeva zbog rata Ukrajine i Rusije ne može da bude domaćin u svojoj zemlji. Revanš je sedam dana kasnije (31. jul, 21.00) na stadionu u Humskoj, ali crno-beli zbog kazne UEFA neće moći da imaju podršku svojih navijača.

Ukrajinski mediji dosta pišu o ovoj utakmici u poslednjih nekoliko dana, posebno ističu nacionalnu netrpeljivost, a to je najbolje pokazao novinar Viktor Vacko, koji je na svom Jutjub kanalu vrlo otvoreno pokazao mržnju prema Partizanu i Srbiji.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Ukrajincu su posebno zasmetali transparenti koje su razvili navijači CSKA i Partizana tokom nedavnog međusobnog duela.

– Ovi se**** ne mare za moral i nije me briga kakvu će igru Dinamo pokazati, Dinamo mora da uništi ove kretene iz Srbije, tu se ne radi samo o fudbalu. Zaista bih voleo da igrači to jasno shvate – smatra Vacko, a prenosi jutarnji.hr.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Veliki broj ukrajinskih medija preneo je reči Viktora Vacka i sve ono što je napisao o predstojećem duelu kijevskog Dinama i Partizana, u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Vacko je, a da nije ni počelo, raširio mržnju i ovakvim ljudima nije mesto u sportu. 

Bonus video: Novo u Zemunelu – Partizanovo brdo za trčanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst