Home Iz minuta u minut „Dina“ i „Grand Budapest hotel“ na repertoaru Galerija Open Air Cinema
„dina“-i-„grand-budapest-hotel“-na-repertoaru-galerija-open-air-cinema

„Dina“ i „Grand Budapest hotel“ na repertoaru Galerija Open Air Cinema

36

Pretposlednji filmski vikend na Sava Promenadi obeležiće dva velika bioskopska hita

Letnji bioskop na otvorenom na najlepšem mestu u Beogradu polako ulazi u finiš, a predstojeći vikend rezervisan je za ljubitelje naučne fantastike i dramatične komedije.

Na džinovskom platnu ispred ulaza 4 u Galeriju će u petak, 18. avgusta, biti emitovan film „Dina“, epsko-naučnofantastično ostvarenje reditelja Denija Vilneva iz 2021. godine, koji predstavlja prvu od planirane dvodelne adaptacije istoimenog romana iz 1965. godine, autora Frenka Herberta.

Ljubitelji komedije sa primesama avanture i drame će na velikoj travnatoj površini na Sava Promenadi u subotu, 19. avgusta, moći da pogledaju „Grand Budapest hotel“, verovatno najuspešniji film režisera Vesa Andersona iz 2014. godine, sa čuvenim Rejfom Fajnsom u glavnoj ulozi.

Smestite se udobno u ležaljkama i lazy bag-ovima koji vas čekaju u pravoj maloj zelenoj oazi pored Save, instalirajte aplikaciju „Listen Everywhere“ na mobilnim telefonima za najbolji kvalitet zvuka, ponesite slušalice sa sobom i prepustite se jedinstvenoj filmskoj magiji pod zvezdanim nebom.

Obe projekcije zakazane su za sada već standardni termin – u 20.30 časova, a ulaz je besplatan za sve posetioce.

Celokupan repertoar drugog Galerija Open Air Cinema dostupan je na linku ovde.

Originalni tekst