Ekscentrična pevačica kao iz topa je odabrala dojučerašnju neprijateljicu!

Jelena Karleuša i Didi Džej zakopale su ratne sekire nakon godina i godina ratovanja. Svi su pratili prepucavanja, u kojima su pale mnoge teške reči, međutim, pevačice su odlučile da krenu dalje, te su danas dobre prijateljice.

Da Didi zaista uvažava JK, svedoči njena najnovija izjava, gde je na pitanje novinara da izabere između Cece Ražnatović i Jece, kao iz topa odabrala bivšu ljutu protivnicu.

Ne bih niko da se naljuti na mene zaista. Jelenu Karleušu znam privatno, tako da Jelena Karleuša – rekla je Didi za Grand.

Podsetimo, Jelena Karleuša danas je istakla divljenje prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću nakon njegovog maestralnog govora na vanrednoj sednici Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija.

– Gledala sam izlaganje Vučića u UN. Imam ljudsku i građansku potrebu da kažem „Bravo“. Iskreno, pod utiskom sam! Kakav govor, kakav nastup! Ko nije gledao mora da pogleda. Ispred njega, dok je govorio, stajao je natpis „Srbija“. Preko puta njega napadao ga je neki čovek bez imena zemlje iz koje dolazi, koji je jednom Srbinu pokušavao da objasni kako njegova zemlja nije njegova. Jedna mučna i nadrealna slika, šokantna u svakom smislu. Juče se borila naša zemlja Srbija.

– Juče ju je diplomatski maestralno, pred čitavim svetom smireno, argumentovano, branio jedan čovek. I potpuno je ovde nebitno za koga vi glasate, ko vam se dopada, a ko ne na političkoj sceni, ovo je da skine kapu svako ko se oseća kao Srbin. Na momenat mi je bilo i potresno, jer je tema bila odbrana pravde. Najmanje što možemo je da u ovakvim momentima budemo složni kao narod, da ne budemo ono zbog čega nam se smeju u lice, nesložni i oslabljeni. Još jednom, kakav govor Vučića… Pogledajte snimak – napisala je muzička zvezda na svom Instagramu nalogu.

 


Originalni tekst