Od autora Klajda Filipsa, iz studija Showtime Studios i Counterpart Studios, stiže dugo očekivani prednastavak serije Dexter ® – koja je nominovana za nagradu Emmy ®

U seriji igraju dobitnik nagrade Golden Globe® Kristijan Slejter, Patrik Gibson, Moli Braun, Džejms Martinez, Kristijan Milian, Aleks Šimicu i Rino Vilson

Pored toga, potvrđeno je da će glumiti u seriji nominovani za Emmy ® i Zlatni globus Patrik Dempsei i Sara Mišel Gelar.

SkyShowtime je potvrdio da nova originalna dramska serija Dexter: Original Sin – dugo očekivani prednastavak serije Dexter, nominovane za nagradu Emmy ® stiže na ovu platformu.

Radnja se odvija 15 godine pre nego što nam se Dekster prvi put predstavio u hit SHOWTIME ®seriji Dexter. Ovaj novi triler od 10 epizoda prati američkog serijskog ubicu… dok je još bio početnik.

Takođe je objavljena glumačka ekipa serije Dexter: Original Sin (prethodni naslov Dexter: Origins). Patrik Gibson (Shadow and Bone) igra naslovnu ulogu Dekstera Morgana; dobitnik nagrade Golden Globe,   Kristijan Slejter (Mr. Robot) igra Harija Morgana, Deksterovog poočima i detektiva za krvne delikte; i Moli Braun (Senior Year) igra Deksterovu mlađu sestru, Debru Morgan. Patrik Dempsi takođe treba da se pridruži glumačkoj ekipi kao redovan član serije i igraće Arona Spensera, kapetana Odeljenja za ubistva u metrou u Majamiju koji ima decenijama dugu vezu sa Harijem Morganom (Slejter). Sara Mišel Gelar pridružuje se glumačkoj ekipi u ulozi specijalne gostujuće kao Tanja Martin, šefica CSI u policijskoj službi u Majamiju i novi šef Dekstera Morgana. Klajd Filips (Dexter, Nurse Jackie), nominovan za nagradu Emmy, vraća se kao autor i izvršni producent.

Radnja serije Dexter: Original Sin odvija se u Majamiju 1991. godine i prati Deksterovu (Gibson) transformaciju od studenta do osvetničkog serijskog ubice. Kad shvati da se njegovi krvoločni nagoni više ne mogu zanemarivati, Dekster mora da nauči kako da usmerava svoje unutrašnje mračne porive. Pod vođstvom oca Harija (Slejter), on usvaja kodeks koji mu pomaže da pronađe i ubije ljude koji zaslužuju da budu eliminisani iz društva, a da pritom ostane ispod radara policije. To je posebno težak izazov za mladog Dekstera pošto počinje da stažira u forenzičkom odeljenju policije u Majamiju.

Slejter je osvojio nagradu Golden Globe i više nagrada po izboru kritičara, kao i mnogobrojne nominacije za ulogu u seriji Mr. Robot. Za ulogu u seriji Dr. Death nominovan je za nagradu po izboru kritičara, a zapažen je i po seriji Dirty John, filmu Nymphomaniac, kao i po sad već kultnim klasicima True Romance i Heathers. Slejter trenutno igra u režiserskom prvencu Džerija Sajnfelda, Unfrosted, i The Spiderwick Chronicles. Zatim će igrati u režiserskom prvencu Zoi Kravic, Blink Twice.

Gibsona smo nedavno gledali u televizijskoj seriji Shadow and Bone. Prethodno je bio nagrađivan za The OA, Good Girl Jane, i Property of the State. Za ovo poslednje ostvarenje dobio je nagradu Irish Film and Television Award  ® kao zvezda u usponu za 2017. Braun je prethodno bila zapažena u serijama Evil, Billions i The Marvelous Mrs. Maisel, kao i u filmovima kao što su Senior Year i The Good House. Uskoro treba da se pojavi u nezavisnom filmu Mooch.

Džejms Martinez (Love Victor), Kristina Milian (Falling Inn Love), Aleks Šimicu (The Blacklist) i Rino Vilson (Mike & Molly) takođe se priključuju stalnoj glumačkoj ekipi, kao članovi policijske stanice u Majamiju. Martinez igra Andžela Batistu, mladog detektiva u usponu koji se vodi srcem; Milian igra Mariju LaGuertu, prvu detektivku za krvne delikte u Majamiju; Šimicu igra Vinsa Masuku, forenzičkog analitičara koji rado deli stručna znanja dok pomalo i uživa što može da naređuje svom novom pripravniku, Deksteru Morganu; i Vilson igra Bobija Vota, Harijevog dugogodišnjeg partnera i poverenika.

Originalnaserija Dexter koja je trajala osam sezona, premijerno je prikazana 2006. godine.

Dobitnik nagrade Golden Globe Majkl C. Hol igrao je glavnu ulogu Dekstera Morgana, koji je

danju komplikovani i konfliktni stručnjak za krv u tragovima pri policijskoj stanici u Majamiju, a noću serijski ubica. Ova serija je postala jedna od najhvaljenijih TV serija u Americi. Osvojila je više nominacija za nagrade Emmy i Golden Globe u kategoriji najbolje televizijske dramske serije kao i prestižnu nagradu Peabody Award 2008. godine, a Američki filmski institut (AFI) dvaput je proglašavao jednom od 10 najboljih televizijskih serija. Esnaf scenarista u Americi (Writer's Guild of America) uključio je 2013. godine seriju Dexter na svoju listu „101 najbolje napisane TV serije”. Sve prethodne sezone serije Dexter dostupne su sada za strimovanje na SkyShowtime platformi.

Izvršni producent serije Dexter: Original Sin je Klajd Filips, a produkcijske kuće su Showtime Studios i Counterpart Studios. Izvršni producenti su i Skot Rejnolds (Jessica Jones), Majkl C. Hol (Dexter), Meri Li Saton (Resident Evil), Toni Hernandez (Emily In Paris), Lili Berns (Russian Doll), a producent serije je Robert Lojd Luis (The Lincoln Lawyer). Sa Slejterom ponovo sarađuje Majkl Leman (Heathers), koji je ovde izvršni producent i reditelj.

Ispred studija Showtime Studios, na ovoj seriji kreativno su radili Gari Levin i Jurož Šarif, a produkciju nadzire Tara Pauer. Distributer serije je Paramount Global Content Distribution. SkyShowtime je dostupan direktno potrošačima preko aplikacije SkyShowtime na Apple iOS, tvOS, Android uređajima, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung Smart TV, odabranim distributivnim partnerima na svim tržištima i preko veb stranice www.skyshowtime SkyShowtime mesečna cena za Standardni paket sa oglasima je 4,99 evra a mesečna cena za Standard Plus paket je 7,99 evra. Standardni paket sa oglasima će uključivati oglašavanje, dok Standard Plus ostaje bez oglasa.

Post Views: 7

Originalni tekst