Folkerku spopadaju muškarci iako je u petoj deceniji.

Dara Bubamara (47) uživa u životu, izlazi, provodi se i divno se slaže sa bivšim suprugom Milanom Kesićem s kojim ima sina Konstantnina. A ono što joj je posebno zanimljivo je to što je muva ogroman broj muškaraca.

Foto: Dejan Milićević

 

Ona je gostovala kod Cece u emisiji i odgovorila na Ražnatovićkino pitanje kako je uspela tako lepo da se slaže s bivšim mužem nakon razvoda:

– Vi i dan danas imate poverenje jedno u drugo i delite čak i tajne. Imate divan odnos – rekla je Ceca, a Dara je dodala:

– Verovatno je to zato što je on tako divan čovek. To je do ljudi. Njegovi roditelji me vole i dan danas, i moji mama i tata njega vole jako. Mi taj razvod nismo ni osetili. Mi i putujemo zajedno i vodimo dete na zajedničke odmore – kaže Dara Bubamara.

Ističe i da ako bi se desilo da njih dvoje nađu nekog i stvore neki novi život, verovatno ne bi putovali zajedno, kaže Dara Bubamara.

Foto: ATAIMAGES

 

– Milan i ja bolje živimo razvedeni, nego mnogi u braku. Slikaju se tamo, prikazuju avione, kamione, a sve je to laž. I posle godinu dana kad izađu u javnost, pa ispričaju da ništa nije bilo od toga što su ranije pričali – otkrila je Dara Bubamara.

Kako je otkrila, ima milion udvarača, ali je u fazi da je niko i ništa ne zanima.

– Sve devojke mole boga da ih neko muva, a mene zovu, nađu brojeve telefona, zovu me, da ti ne pričam kakve sve face, a ja im kažem: „izvini, mrzi me da tražim dečka“ – priča Dara.

Međutim, Dara ističe da joj je sada to faza, ali da ne znači da će to i za deset dana biti tako.

sledeća vest

Originalni tekst