Bivši zadrugar Filip Car i pobednica šeste sezone rijalitija “Zadruga” Aleksandra Nikolić, danas proslavljaju devet meseci otkako su ušli u vezu.

Njih dvoje su se pred sam kraj rijalitija verili, a nakon izlaska iz istog Filip je ponovo na Aleksandrinu ruku stavio prsten.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Oni se trude da svoj odnos koliko god mogu sakriju od javnost, pa zbog toga na društvenim mrežama ne kače previše sadržaja, ali su se danas ipak oglasili, tačnije on.

Naime, Car je pokazao da je povodom devetomesečnice pazario skupocen poklon Aleksandri, ali i sebi. On se otvorio za dve zlatne ogrlice, a sliku je podelio putem storija na društvenoj mreži Instagram i označio svoju verenicu.

Foto: printscreen instagram

 

– Devet meseci – pisalo je ispod slike nakita koji je on kupio.

Podsećamo, Aleksnadra i Car su nakon napuštanja rijalitija imali jako turbulentan odnos, pa su čak nekoliko puta okončali svoju vezu, a to se odmah saznalo na društvenim mrežama jer su jedno drugo otpratili sa Instagrama i pobrisali sve slike. Međutim, izlgeda da je ovaj ljubvni par uspeo da prevaziđe sve prepreke i nastavi da uživa u ljubavi, a njihovi fanovi spekulišu da će se uskoro početi zajedno da žive u Hrvatskoj, jer je Filip nedavno počeo da se raspituje za izgradnju montažne kuće.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Originalni tekst