Kristina Rozić svojevremeno je važila za jednu od najpopularnijih i najatraktivnijih pevačica, a malo je poznato i da je bila u strasnoj vezi sa Predragom Raspopovićem koji je danas partner starlete Aleksandre Subotić.

Kristina Rozić, koju većina zna pod nadimkom Mima, devedesetih godina važila je za jednu od najpopularnijih, ali i najatraktivnijih pevačica.

Ona je karijeru započela 1994. godine, kada se pojavila sa pesmom „Budi malo muško“ i osvojila srca publike, ali je plenila i atraktivnim izgledom.

Mima je svojevremeno snmila i duet sa Rođom Raičevićem, ali je ubrzo nestala sa scene.

Ipak, ono što je malo poznato jeste da je ova pevačica svojevremeno bila i u strasnoj vezi sa sadašnjim dečkom starlete Aleksandre Subotić – Predragom Raspopovićem, koji je poznatiji kao Peca Vijagra.

Veza između ovog para, ipak, nije potrajala, pa je svako nastavio svojim putem.

Iako nije dugo snimala autorske pesme i ne pojavljuje se u medijima, Mima se i danas bavi muzikom, te sa svojim bendom peva i ima tezge. Rozićeva je u međuvremenu postala i majka i posvetila se i porodičnom životu, a kako ona danas izgleda, pogledajte u galeriji:

Ove fotografije pevačice Jelene Marjanović do sada nisu viđene! Izgledala je sasvim drugačije nakon povratka na scenu! (FOTO)

sledeća vest

Originalni tekst