Olimpijske igre u Parizu počinju 26. jula (istina, i dva dana ranije, pre tadašnje svečane ceremonije otvaranja, neki sportovi će početi da se odvijaju, poput fudbala, ragbija 7 i rukometa dan pred otvaranje), a od danas su na snazi posebne bezbednosne mere.

ДЕТЕ У КОЛИЦИМА? ПОНЕСИТЕ ИХ УЗ СТОТИНЕ СТЕПЕНИЦА! Уведена гвоздена завеса у Паризу због Олимпијских игара (ФОТО)

FOTO: Tanjug/AP

Naime, deo Pariza je zatvoren za „obične posetioce“ od ovog četvrtka, jer je uspostavljen antiteroristički pojas u pokraj obala reke Sene.

Nekoliko kilometara duga putanja je zatvorena za Parižane i turiste koji se nisu na vreme prijavili za propusnicu, pa sada mnogi takvi moraju da idu obilaznim putevima, a često i uz brojne stepenice (kao na fotografijama koje su pred vama), gde im i lokalni policajci pomažu da što pre savladaju „prepreku“ koja je stvorena iz bezbednosnih razloga.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Ako vas Olimpijske igre zanimaju, sve ono najvažnije i najzanimljivije o njima – pratite na sportskim stranicama portala „Novosti“ .

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO: Kad himna Srbije, „Bože pravde“, zagrmi u Rusiji…

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst