Pre nego što je postao Desingerica, Dragomir Despić je bio mlada nada srpske košarke.

Kontroverzni reper bio je veoma uspešan i talentovan sportista, a igrao je i u Partizanu. Desingerica je sinoć gostujući u emisiji Ognjena Amidžića otkrio da je trenirao sa zvezdama srpske košarke.

Foto: Tanja Andric

 

– Da li je istina da si bio izuzetno talentovan košarkaš, da si igrao sa Bogdanovićem i ekipom – pitao ga je Ognjen, a on je odgovorio:

– Naravno, naravno brate. Šta god da radim, gledam da budem najbolji. Ozbiljno – rekao je Despić i ispričao da je prestao da trenira košarku zbog povrede kolena.

 – Imao sam operaciju. Godinu dana nisam hodao – rekao je reper.

Foto: printscreen/Tv Pink

 

Desingerica je sinoć progovorio i o skandalu sa nastupa, na kom mu je fan lizao stopala, a onda otkrio da to nije najneprijatnije što je doživeo na nastupu.

Iznervirao sam se jednom samo kad mi je čovek gurao prst u pupak i snima se. Baš sam izgoreo tada. Lik se snima i gura prst u pupak. Onda gura drugi prst u pupak ponovo… Lik trpa treći put prst u pupak, ja se iznerviram i zveknem mu kokavac u teme, a lik gleda gore. To je jedini put da sam reagovao – otkrio je Desingerica, koji je kod Ognjena u emisiji probao i periku i pokazao kako bi izgledao sa kosom

Kod Desingerice se zna ko kosi, a ko vodu nosi! Kontroverzni reper objasnio podelu poslova u svojoj porodici i ponovo šokirao!

sledeća vest

Originalni tekst