U jednom poznatom kafiću u Beogradu, večeras je promocija prvog solističkog koncerta Vojaža i Nućija, na kojoj su prisutni gosti koji će zajedno sa njima nastupati 6. oktobra u Hangaru luke Beograd.

Na promociju je stigao i reper Dragomir Despić Desingerica, koji se večeras prvi put pojavio u javnosti nakon hapšenja, a potom je dao izjavu o hapšenju, koje se dogodilo 8. septembra.

– Počeo je odmor, odmor bez odmora. Kad sam priveden, taj danas sam krenuo na odmor. Desilo se. Nisam se oglašavao što se toga tiče, reći ću da ću se oglasiti kad se vratim sa odmora. I sad, eto mogu delimično da se oglasim. U principu, policija radi svoj posao kako treba, a ja odlično radim svoj posao. Ima malo nesporazuma, malo prekoračenja brzine. Vozio sam malo oštrije, da bih video neke stvari, bio je neki auto iza mene. Malo sam se osetio ugroženo. Prekoračenje je napravljeno zbog toga, jer sam se osetio ugroženo. Još 20 vozila je vozilo istom brzinom – rekao je Desingerica.

A na pitanje da li je vozio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, odgovorio je sledeće:

– U principu, ja se ne drogiram. Bio sam negativan na sve, bio sam pozitivan na kanabis. U principu, bio sam svedok toga, aparat je pokazao to što je pokazao. Sve je bilo korektno sa strane policije. Ja sam se prvo smejao, ali generalno aparat je pokazao. Nema laži, nema prevare. Ali opet, merodavniji je urin i krv. Kad sam video da se to sve dešava, bio sam malo iznerviran i revoltiran. Bio sam kivan na sebe što sam sebi dozvolio te stvari. Kad budem imao sudski papir, reći ću nešto argumentovanije. Neminovno je da sam vozio preko ograničenja, ali je bilo tri trake, auto-put, kola pored mene su išla 140. Ja sam tu naučio neku školu – rekao je on, pa otkrio kako je reagovala njegova supruga:

Foto: Informer

 

– Bila je uplašena, osećaš se ugroženo na neki način. Neke stvari radiš da vidiš da li je tako ili nije. Kočio sam naglo, da vidim da li je to to. Na kraju kad se upalila rotacija, bio sam u fazonu: “Super”. Što se mene tiče, sigurno je da ne bih vozio tako polupano. Ja volim brzu vožnju, ali ne bih baš u 12 popodne pravio havariju. Ja sam kasnio na snimanje emisije, ali sam vozio 15 preko ograničenja. Ono kad sam sleteo sa puta, to mi je bila trauma. Put je bio neobeležen. Mi smo svaki dan išli za Crnu Goru i nazad. Svaki dan je neko u tom kanalu. Gledao sam suprugu oklembešenu preko pojasa, onda ti se vraćaju neki filmovi. To je to, opet kažem da je velika škola. Ja stvarno nekad i brže vozim – ispričao je Desingerica za medije.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Aco Pejović rasplakao goste na proslavi bliskog prijatelja: Harmonikaš okupio vrh estrade i proslavio 50. rođendan

sledeća vest

Vesti

Marko Đurić o Vučićevom govoru u UN: Ponosni na predsednika! Srpska lista: Vučić potvrdio da je veliki državnik!

Politika

Srpska lista: Vučić potvrdio da je veliki državnik!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić još jednom je svojim govorom pred Generalnom skupštinom UN potvrdio da je veliki državnik, i da Srbija nije šaka zobi koju svaka vrana može da pokljuca, već država sa ozbiljnom državotvornom tradicijom, principima i slobodarskim idealima, saopštila je Srpska lista povodom govora koji je u UN održao predsednik Srbije.

Vučić sa potpredsednikom Kine: Glavna tema - Kosovo! Direktno, ozbiljno i dostojanstveno! Orlić o Vučićevom nastupu u UN: Govorio je predsednik slobodne i samostalne države! Direktorka RFZO: Od 2017. godine stavljeno 80 inovativnih lekova na listu

Društvo

Direktorka RFZO: Od 2017. godine stavljeno 80 inovativnih lekova na listu

Direktorka Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje (RFZO) Prof. dr Sanja Radojević Škodrić rekla je danas da je RFZO poslednjih godina značajno unapredio dostupnost inovativnih lekova višestrukim povećanjem budžeta za njih i dodala da je od 2017. godine do 2023. godine na listu stavljeno 80 lekova za različite, maligne i nemaligne bolesti.

Originalni tekst