Reper je na svom Instagram profilu objavio kako je na času jedan učenik iskoristio njega kao primer u svojoj prezentaciji.

Kontroverzni reper Dragomir Despić poznatiji kao Desingerica skrenuo je pažnju javnostu na sebe zbog svojih nastupa na kojima publiku udara čarapom i patikom po glavi. 

Foto: ATA Images

 

Nakon niza skandala koje je pravio u poslednje vreme, Desingerica je čak postao i tema školaraca i deo školskog gradiva. 

Naime, reper je na svom Instagram profilu objavio kako je na času jedan učenik iskoristio njega kao primer u svojoj prezentaciji. Na osnovu objave može se videti da je tema učenika bilo odevanje u dašanje vreme, te je on kao primer izabrao Desingericu. 

Foto: Instagram printscreen

 

Podsetimo, Desingerica je nedavno bio uhapšen i priveden na Paliluli zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivne supstance. Reperu je određen pritvor od 12 sati, nakon kojeg je pušten na slobodu. 


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Ivan priznao zašto mali Željko nije bio na njegovom venčanju! Jelenu i njega iznenadio postupak Goce Tržan

sledeća vest

Originalni tekst