Kaća Živković podržala je odluku gradonačelnika Banja Luke Draška Stanivukovića da zabrani koncerte Desingerice i Pljugice u tom gradu!

Popularna pevačica se oglasila na Instagramu i rekla da je ova zabrana za aplauz!

“Kulminacija degeneracije je dostigla vrhunac! Roditelji dozvoljavaju deci da ih izvođaci koji pevaju o nasilju, kokainu, bludu i nemoralu gađaju prljavim čarapama i lupaju patikama po glavi. Pitala bih roditelje da li su ponosni na svoju decu i da li su ih zaista tako vaspitavali, nikada više sodome i gomore u tekstovima mladih izvođača, pa i onih matorih koje ozbiljno drma kriza srednjih godina, tekstovi kojima ispiraju mozak našoj deci i od njih prave najobičnije debile“, napisala je Kaća Živković.

Foto: ATAIMAGES

 

Ona je dodala da nikad ne bi pevala numere poput pojedinih kolega:

Ja jesam folk izvođač, ali poštujem svoju publiku i tekstovi mojih pesama su ljubavni i lepi, ne postoji nijedna pesma koje bih se stidela“.

Foto: TikTok prntscreen

Desingerica i Pljugica

Podsetimo, Draško Stanivuković doneo je odluku da zabrani ovim izvođačima da nastupaju u Banja Luci zbog neprimerenog sadržaja u pesmama.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst