Blizance ćete osvojiti ako im ponudite kolač sa šlagom, Jarčeve ćete oduševiti čokoladnom krofnom, a Lavove kolačem od karamele.

Ne kaže se slučajno da put do srca vodi preko stomaka. Kada je reč o slatkim zalogajima, svaki astrološki znak ima svoje omiljene poslastice. Za neke znakove, desert je gotovo isti kao i seks, dok je za one druge moćno sredstvo zavođenja. Pročitajte koji slatkiši odgovaraju svakom horoskopskom znaku i zavedite osobu koja vam se dopada. 

Ovan

Ovan voli kolače od limuna, rolat od maline i torta s kremom od sira. Pored toga, voli i sladoled preliven šlagom. 

Bik

Bik uživa u čokoladnim tortama, sladoledu od vanile ili šlagu. Pritom, obožava pitu od jabuke i kolač od šargarepe.  

Blizanci

Blizanci vole lagan dezert od čokolade, a pravi izbor su kolači sa šlagom, naročito oni od jagoda ili malina. Obožavaju i sladoled od pistaća ili dinje.  

Rak

Rak uživa u kroasanima punjenim čokoladom. Pite, voćni kolači sa sirom i sladoled oduševljavaju ovog ljubitelja kaloričnih kolača.  

Foto: Shutterstock

 

Lav

Lav voli kolače svih vrsta, a posebno one čokoladne. Međutim, nikada neće odbiti kolač od vanile ili karamele. Kolači od banane i oni s voćnim prelivima takođe su pravi izbor ako želite da zavedete ovog kralja životinja.

Devica

Bela čokolada je veoma poželjna kada je Devica u pitanju. Kolačići s komadićima čokolade i kolačići od zobenih pahuljica su favoriti ovog znaka. 

Vaga

Vaga uživa u laganom dezertu. Ukus malina, limunove korice i tamne čokolade su im omiljena kombinacija. 

Škorpija

Čokoladni kolači s malo alkohola i oni s kafom veoma privlače ovaj znak. Mekani čokoladni kolačići i tamna čokolada podići će mu nivo endorfina (hormona sreće) pa neće moći da vam odoli. 

Foto: Shutterstock

 

Strelac

Strelac pomalo voli egzotične namirnice, poput semenki nara natopljenih alkoholom ili slojevite kolače. Voli i kolače s kakao-prahom koji nisu previše slatki. 

Jarac

Jarac obožava čokoladne krofne, pitu s orasima, kolače s malo čokolade ili pak tortu od banana. Takođe, voli toplu čokoladu i voćne napitke. 

Vodolija

Vodolija voli jagode ili borovnice sa šlagom i egzotičnim likerima. Peciva punjena sirom ili kolač od sira s prelivom od višanja treba da im ponudite kao poslasticu posle večere. 

Ribe

Ribe nisu komplikovane pa vole jednostavna jela od jagoda, vanile, čokolade ili sladoleda. Pored toga, vole i puter od kikirikija, a ako je kolač filovan tim puterom, njihovoj sreći nema kraja. 

Stiže mlad Mesec u Ovnu! 8. april je ključan datum - 3 znaka neka se spreme za novi početak

sledeća vest

Originalni tekst