Igor Lazić Nigor ispričao je šta je uradio na sahrani svog kolege Dušana Nikolića, a kako kaže napravio je fatalnu grešku, pa je morao kod vidovnjaka.

Njegov kolega je preminuo nakon što je objavljen album „Tajna marenda“ koji je izašao 1996, a zatim je Nebojša Saveljić poginuo u saobraćajnoj nesreći tri godine kasnije.

 Nigor je njihov zajednički CD u ubacio u Dušanov grob, da bi kasnije saznao da nikako ne valja stvari živih ljudi stavljati u mrtvački sanduk.

Foto: informer.rs

 

– Na Duletovoj sahrani sam u grob ubacio naš zajednički CD. Napravio sam glupost, nisam znao da to ne valja. Hteo sam da on sluša taj CD u tom drugom svetu. Ali rekli su mi da ne bi trebalo u grob stavljati stvari živih ljudi, posebno ne slike. Jedan vidovnjak mi je kazao da smo tada automatski zakopali sebe i svoje karijere. Onda su mi se posle dešavale neke čudne stvari.

Pevač je istakao da je drugi album grupe “Montenigers” bio neka vrsta predskazanja:

– Samo reči jedne pesme se dosad nisu ostvarila. U jednoj pesmi ima deo koji glasi:” Vazda sam isti i na nebu i na pisti, i biću takav dok me neko ne počisti”. Onda se to Nebojši nije dopalo, jer je to on repovao pa je prepravio i onda je bilo: “Dok me starost ne počisti”. Međutim, desilo se da ga je neko drugi počistio…

Foto: Foto: Informer.rs

 

Lazić kaže da je proročna bila i jedna obrada:

– “Tako ti je mala moja“ je parodija na hit “Bijelog dugmeta”. U našoj verziji stoji:”Ej, stani, stani jadan” i čuje se kočenje i lomljava kola. A Nebojšina djevojka koja je poginula sa njim u toj saobraćajnoj nesreći govorila je liku koji je vozio: “Stani jadan! Stani, ubićeš nas! Uspori”. Bilo je preživelih koji su to posvedočili. A posebno sam vezan za pesmu “Voleli bi da si tu”, koja dobija na značaju tek kad se sve izdešavalo. Stih koji peva Nebojša ide: “Srešćemo se na nebu, samo zazviždi, znaćemo da si to ti”. 


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Meštani Donje Mutnice otkrili sve tajne Ane Nikolić! Informer u rodnom selu pop zvezde

sledeća vest

Originalni tekst