NIKOLA Jokić uskoro bi mogao da dobije saigrača iz Srbije, navode američki mediji.

ДЕНВЕР ПРАВИ СРПСКЕ НАГЕТСЕ: Никола Јокић добија велико појачање, стиже Василије Мицић!

FOTO: FIBA.Basketball

Pominjalo se da bi Bogdan Bogdanović mogao da se preseli u Denver, a sada je drugi Srbin – Vasilije Micić. Ovu vest donosi Džejk Fišer sa Jahu Sporta

Ako bi se trejd srpskog asa ostvario, Denver bi ponovo spojio srpski tandem iz Mege. Micić i Jokić proveli su zajedno dve godine, pre nego što su im se putevi razišli. 

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Srpski reprezentativac je prošlog leta potpisao trogodišnji ugovor vredan 23.500.000 dolara, mada je poslednja sezona sa timskom opcijom. Denveru je potreban plejmejker, neko ko će da zameni Džamala Mareja pošto je već dogovoren trejd Redžija Džeksona upravo u Hornetse za tri nezaštićena pika druge runde. 

U dresu Hornetsa, Micić je beležio 10.8 poena, 2.1 skokova i 6.2 asistencija po utakmici.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Micić je preko Crvene zvezde, Tofaša i Žalgirisa stigao do Efesa gde je postao najbolji plejmejker Evrope, dvostruki MVP i šampion Evrolige, dok je Jokić izrastao u najboljeg košarkaša sveta!

BONUS VIDEO: Geri Lineker: Džud Belingem je pravi vođa, napravio je sjajan potez 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Originalni tekst