Vesna Đogani, rođena Trivić, srpska je igračica i pevačica, a malo ko zna njenu životnu priču koja ne prestaje da intrigira javnost.

Nju je kao jednogodišnju devojčicu majka zbog teške materijalne situacije ostavila u sirotištu u Zvečanskoj ulici u Beogradu.

Vesnu Đogani je nakon nekoliko godina usvojila jedna porodica sa kojom je odrasla i koja je brinula o njoj. 

Ona je već sa 13 godina počela da radi, a od malih nogu je volela da igra, pa je kao tinejdžerka na nagovor majke upisala muzičku školu Đoganija.

Foto: Foto: Zoran Sinko

 

Nakon što su se razveli Slađa Delibašić i Đole, Vesna je nešto kasnije započela muzičku karijeru i postala nova pevačica grupe “Đogani”.

Foto: Youtube printscreeen

 

Stalno se spekulisalo koliko godina ima denserka, a Vesna je rođena 15. septembra 1978. godine u Beogradu, što znači da ima 45 godina.

Foto: printscreen

 

Vesna kao Đoletova nova pevačica već 2001. objavljuje prvu pesmu pod nazivom “Ponekad”, a iste godine je izdat i njihov prvi album “Novi dani”.

Đole Đogani je u emisiji “Premijera” otkrio da je shvatio da je Vesna žena njegovog života kada je ostala trudna.

Shvatio sam onog momenta kada je zatrudnela, tada sam shvatio da je ona žena mog života. Kada sam to saznao, zaljubio sam se i počeo sam ozbiljno da razmišljam o svemu tome, jer to je bio momenat koji je meni kao čoveku i muškarcu dao neku snagu da idem dalje i otvorim novo životno poglavlje. 


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

sledeća vest

Originalni tekst