Otkako se pojavila u „Zadruzi“, ne prestaje da se spekuliše u javnosti kog je pola Deniz Dejm.

Kontroverzna starleta i bivša zadrugarka Deniz Dejm poznata je po raznim skandalima. Ona nema dlake na jeziku i ne stidi se da svoju intimu javno iznosi.

Otkako je postala popularna u Srbiji, javnost neprekidno spekuliše kog je zapravo pola poznata starleta.

Foto: ATAIMAGES

 

Deniz je u ponedeljak prisustvovala žurki koju je organizovao Veliki šef povodom uspešno završene još jedne sezone popularnog rijalitija. Ona se tom prilikom obratila sednom sili i u kratkom intervjuu je konačno zapušila svima usta.

Bivša zadrugarka je prvi put pred kamerama pokazala svoju ličnu kartu i otkrila kog je pola.

– Ovo će sada biti ekskluziva. Pošto se spekuliše dosta o tome, a ja ne želim ništa da kažem, jer mi je to baš degutantno, sada ću vam pokazati ličnu kartu i videćete pol – rekla je Deniz Dejm.

U njenoj slovenačkoj ličnoj karti možemo videti ime i prezime, ali i pol, gde piše Ž/F, što bi značilo da je Deniz ženskog pola. Ovim potezom starleta je prekinula sve spekulacije na ovu temu.

Kako je to bilo, pogledajte u videu ispod:

AU, KAKVA MOŠA! Tea Tairović bi najradije da ovaj snimak nestane: Mladić joj mahao sa 50 evra ispred nosa i na kraju je ukanalio (VIDEO)

sledeća vest

TV

Srbija i Srpska pod opsadom! Gde je ubica policajca? Budi se šiptarski terorizam!

Live TV

Srbija i Srpska pod opsadom! Gde je ubica policajca? Budi se šiptarski terorizam!

Ko je izvršio teroristički napad i ubio jednog policajca i ranio drugog. Ilegalni kanali svakako postoje, tu se valja sve i svašta. Postoji dosta crnih ruta na našim prostorima. Srbija više nije toliko bezbedna od terorista. Na ovu temu u „Otvorenom studiju“ govorili su advokat Nebojša Perović, bivši protivterorista Radomir Počuča i Avram Izrael, inženjer telekomunikacija.

Šokantna saznanja o ubici policajca! Osam puta bežao iz zatvora! Da li je imao pomoć iznutra? (VIDEO)

Live TV

Šokantna saznanja o ubici policajca! Osam puta bežao iz zatvora! Da li je imao pomoć iznutra? (VIDEO)

Poslednja informacija koju imamo da je Hajziri Artan ubio policajca Nikolu Krsmanovića u Loznici. Zvaničnici su se oglasili sa izjavom da je ovo teroristički akt. Potraga za osumnjičenim i dalje traje. Prema nepotrvđenim informacijama, jedan od njegovih jataka je uhapšen. Na ovu temu, ali i o pokušaju atentata na Donalda Trampa, u „Info danu“ govorili su Nikola Šainović, bivši premijer Srbije, politikolog Vladimir Kljajić i dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije.

Da li kolega sme koleginici da kaže da je lepa? Burna debata u Pokušaj Trampovog ubistva je izveden u organizaciji Vučić smeta svima u okruženju jer je pomerio granice integriteta! Kome smeta što se ne odričemo braće preko Drine? (VIDEO)

Originalni tekst