Vreli letnji dani, prekinuti iznenadnim pljuskovima, nagoveštavaju da će najtoplija sezona biti dinamična i nepredvidljiva.

U to ime, i letnja kampanja poznatog italijanskog brenda Liu Jo slavi savremeni duh, slobodu i autentičnost. U fokusu The New Glam kolekcije su denim modeli koji predstavljaju sinonim za urbanost, praktičnost ali i savršenu osnovu svakog jedinstvenog outfita.

Haljina Sandale Torbica Kačket Patike Farmerke Torba Cipele Suknja Top

Statement komadi od teksasa nose se tokom cele godine, u različitim prilikama i veoma lako se uklapaju u svaki stil, te smo savršene denim modele, ukrašene zlatnim i srebrnim detaljima, pronašli i u letnjoj kolekciji poznatog italijanskog brenda.

Idealna je prilika da pronađeš svoje Liu Jo favorite za leto po sniženim cenama tokom velikog sezonskog sniženja do 40% koje je počelo u Fashion&Friends onlajn šopu i u prodavnicama Liu Jo i Fashion&Friends.

Odabrani modeli dostupni su u prodavnici Liu Jo u šoping centru Galerija u Beogradu, u radnjama Fashion&Friends u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Pančevu i Nišu, kao i na istoimenom onlajn šopu i mobilnoj aplikaciji.

Post Views: 29

Originalni tekst