LIDER Hamasa Salah al Aruri navodno je ubijen u eksploziji koja se oko 18 časova dogodila na jugu Bejruta u Libanu.

ДЕЛОВИ ТЕЛА ЛЕЖЕ РАСУТИ ПО УЛИЦАМА: Први снимци експлозије у Бејруту у којој је наводно убијен лидер Хамаса (ВИДЕО)

Foto: Eks printskrin/Rade Fantastični

Prema prvim informacijama, u napadu je ubijeno najmanje četvoro ljudi, a delovi tela rasuti su po ulicama.

Hezbolah se oglasio i rekao da je u pitanju raketni napad, za koji se optužuje Izrael, koji se još nije oglasio ovim povodom.

U ovom trenutku nema informacija o tome kako je tačno izveden napad. Jedna verzija je da je ispaljena raketa, druga da je napad izveden dronom.

Na licu mesta su brojne spasilačke ekipe, a u čitavom gradu vlada panika.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: KRZNENI ČLAN RUSKE ARMIJE – Pas Žužik pomaže protivvazdušnoj jedinici ruske vojske

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

90 DANA BEZ ODGOVORA: I dalje nema rezultata obdukcije za Stefana, Bojana i Igora - Priština i dalje krije kako su ubijeni Srbi u Banjskoj

90 DANA BEZ ODGOVORA: I dalje nema rezultata obdukcije za Stefana, Bojana i Igora – Priština i dalje krije kako su ubijeni Srbi u Banjskoj

PUNIH 90 dana prošlo je od tragedije u Banjskoj, 24. septembra, kada su u sukobu sa takozvanom kosovskom policijom stradala trojica Srba – Stefan Nedeljković (31) iz Zvečana, Igor Milenković (50) i Bojan Mijailović (30) iz Leposavića. Stefan, Igor i Bojan sahranjeni su nakon šest dana agonije kroz koje su prošle njihove porodice. Međutim, njihova agonija tog dana nije završena – tri meseca kasnije, oni i dalje ne znaju kako su stradali njihovi najmiliji – rezultata obdukcije ubijenih Srba još uvek nema, a nema ni naznaka da će ih uskoro biti.

27. 12. 2023. u 07: 00

Originalni tekst