FUDBALSKI klub Crvena zvezda predstavio je novo pojačanje. Reč je o krilnom napadaču, Felisijanu Milsonu, koji je potpisao ugovor na četiri godine sa aktuelnim šampionom Srbije.

ДЕЛИЈЕ НА НОГАМА Црвена звезда представила ново појачање за Лигу шампиона

FOTO: FK Crvena zvezda

On se odmah nakon predstavljanja predstavio javnosti. 

– Za sada imam utisak da je sve kako treba, lepo sam dočekan, uzbuđen sam i jedva čekam da sve počne. Dobio sam dosta poruka od Zvezdinih navijača. Zaista mi se sviđa stadion. Najvažnije mi je da pomognem timu, ali uvek sam srećan kada na terenu mogu da driblam i igram jedan na jedan, to me ispunjava. Radiću kako bih pomogao ekipi što više mogu. Gledao sam dosta Zvezdinih utakmica, ali je večiti derbi poseban – istakao je Milson.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Istakao je Milson da nema posebnog razloga zbog kog je izabrao broj 27.

Felisijano Milson predstavljen u Crvenoj Zvzedi (levo) Svetozar Mijailović (desno) Mitar Mrkela FOTO: FK Crvena zvezda

– Sviđa mi se taj broj – rekao je Milson.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Sportski direktor Zvezde – Mitar Mrkela istakao je da će Felisio Milson doneti dodatni kvalitet ekipi Vladana Milojevića.

– Veoma sam zadovoljan što smo potpisali igrača koji nam dolazi iz Makabi Tel Aviva – Milsona. Pratili smo ga dugo, čitavu prošlu sezonu. Odigrao je na visokom nivou, postigao sedam golova i zabeležio 13 asistencija. Bio je jedan od najboljih igrača, kako Makabija, tako i cele izraelske lige. To je igrač kog smo tražili, profil fudbalera koji će mnogo značiti našoj ekipi. Verujem da će se u Crvenoj zvezdi dobro snaći i odigrati i bolje od onoga što je prikazao u Makabiju – rekao je Mrkela.

Govorio je Mrkela i o igračkim karakteristikama novog fudbalera Crvene zvezde.

– Tražili smo brzog igrača, fudbalera koji može da napadne prostor, Milson je takav igrač. Snalazi se dobro i na malom prostoru, a ima odličnu brzinu, koja će doprineti “ubojitosti” našeg tima.

Nije krio da je upravo Felisio Milson pojačanje za Ligu šampiona.

– Doveden je upravo zbog toga i zbog domaćeg prvenstva i Evrope, igrač je koji može i na jednom i na drugom planu da nam donese dodatni kvalitet – zaključio je Mrkela.

Felisio Milson je rođen 12. oktobra 1999. godine u Luandi, Angola. Fudbalski put je gradio van domovine, u Portugalu, da bi ga potom nastavio u Rusiji i Turskoj, a u potpunosti se dokazao noseći dres Makabi Tel Aviva. Etablirao se kao jedan od najboljih fudbalera u prvenstvu Izraela, a ujedno je postao i standardan reprezentativac Angole.

BONUS VIDEO: MADRID ČEKAO I DOČEKAO: Kilijan Embape konačno Realov  

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst