Najvatreniji navijači Crvene zvezde imaju apel za sve kojima su crveno-beli u srcu.

ДЕЛИЈЕ АПЕЛУЈУ: Немојте да неко закасни

Screenshot / Telegram / Delije

Crvena zvezda će u subotu, 14. septembra obeležiti 61. rođendan stadiona ”Rajko Mitić”, kada će crveno-beli dočekati kruševački Napredak na svom terenu u okviru osmog kola Superlige Srbije od 20 sati.

„Kapije Marakane će biti otvorene za sve navijače, što će biti idealna prilika da zvezdaši premaše prošlosezonski broj gledalaca koji je iznosio 23 hiljade“, podsećaju u klubu s Marakane na spektakl protiv Novog Pazara 2023.

Pored rođendanske žurke, zvezdaši će imati mogućnost da pozdrave učesnike Lige šampiona, kao i nova pojačanja – Radonjića, Silasa i Krunića, ali… biće tu i dirljivih momenata.

„Novosti“ vam u celosti prenose saopštenje „delija“ tim povodom:

– U subotu od 20 časova, na našem stadionu, dočekujemo Napredak iz Kruševca. Poslednja utakmica na Marakani je bila protiva Bodoa, a pre nje, u domaćem takmičenju Marakanu nismo videli mesec dana! Rođendan Marakane je prebačen za ovu utakmicu jer je prva kod kuće nakon rođendana i to je još jedan motiv više da se dođe na novi spektakl.

Borimo se za titulu ali želimo i da dodatno ohrabrimo naše igrače jer samo par dana nakon ove utakmice nas očekuje veliko iskušenje u Ligi šampiona protiv Benfike. Tada će stadion biti sigurno pun i za to ne brinemo ali protiv Napretka moramo da napunimo stadion što više, da igrači osete da smo tu i da verujemo u njih, uprkos tome da nam dolazi tim višestruko skuplji od nas. Neka od subote našim igračima odzvanja pesma dobro popunjenog stadiona a samo se nastavi dalje na Benfici.

Borba za titulu, proslava rođendana Marakane, priprema pred Benfiku… Sve su to ogromni motivi da Sever bude pun ovu utakmicu a ostale tribine dobro popunjene.

Klub je najavio i oproštaj od legendarnog Bore (Đorđevića, frontmena grupe Bora Čorba) i zamolio da se uđe ranije kako bi to ispoštovali. Mi ćemo takođe dati svoj doprinos i pozivamo delije da bar 15 minuta ranije budu već na svojim mestima, da se ovo ne dešava pred praznim stadionom, koji će se popuniti do dvadesetog minuta mnogo više.

Dođite pre početka, zauzmite svoje mesto. Ovo je utakmica sa puno emocija, treba biti tu!“, ističu najvatrenije pristalice crveno-belih.

Bonus video: ČIJE JE KOSOVO? Mališani Crvene zvezde su u Moskvi ovako reagovali na povike ruskih navijača (VIDEO)

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

MILAN ĐURICA OPET POGODIO: Obistinile su se moje tvrdnje

MILAN ĐURICA OPET POGODIO: „Obistinile su se moje tvrdnje“

„Kladioničarske priče“ Milana Đurice su video-projekat kompanije Novosti namenjen svim ljubiteljima sportskog klađenja koji mogu da uživaju u zanimljivim pričama najpoznatijeg srpskog tipstera i njegovih gostiju.

09. 09. 2024. u 12:19

ITALIJA U NEVERICI NA KRAJU JU-ES OPENA: Janik Siner doživeo novi šok!

ITALIJA U NEVERICI NA KRAJU JU-ES OPENA: Janik Siner doživeo novi šok!

Teniski svet je pre 20 dana potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. Ali, nakon višemesečne provere kako se to desilo, a za tu proveru niko živ nije znao osim Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu, potom je za to saznao čitav svet – i to kada je Italijan oslobođen optužbi. Ali, i pored toga, minulih dana mu uopšte nije bilo lako. Sada, kada je postao prvi Italijan koji je osvojio Ju-Es open – doživeo je novo, ali lepo iznenađenje.

09. 09. 2024. u 12:17

Originalni tekst