Dejan Dragojević, pobjednik rijalitija “Zadruge 5” otkrio je da mu je nova djevojka vratila vjeru u ljubav i da želi da se u 2023. godini ostvari kao otac, pa je otkrio detalje vezane za karijeru koju planira da započne na televiziji.

On je odgovorao na mnoga pitanja koja intrigiraju javnost, pa je priznao da bi prihvatio da se u ovoj godini ostvari i kao otac.

Da li si izgubio veru u ljubav?

-Iskren potpuno da budem, zaista sam u jednom trenutku prestao da vjerujem u ljubav, ali onda mi je nova djevojka povratila vjeru. Ona je nešto novo i neopisivo, tako da mi vraća nadu iako sam toliki gard podigao što se tiče ljubavi. Uspjela je samo u dva dana da obori sve moje predrasude i moju zamisao koju sam imao da mi ljubav ne treba.

Da li bi u 2023, godini volio da ostvariš kao otac, da li ti majka traži unučiće?

-Volio bih nema ništa ljepše od djece, pogotovo kada nađeš osobu koja je van nekog mog prošlog života. Tada shvatim da postoje vrijednosti koje su skroz normalne i da mi je baš cijeli život trebala jedna takva osoba.

Pratiš li rijaliti, koje je tvoje mišljenje o Aleks i Filipu?

-Ne gledam rijaliti. Ne zanimaju me rijaliti likovi.

Da li bi volio da se oprobaš kao voditelj na televiziji?

-Emisiju bih prihvatio i ulogu voditelja samo bi koncept bio u narodnom slengu, a koncept zanimljiv za sve uzraste.

Šta ti je donijela pobeda, a šta ti je odnijela?

-Iskreno mnogo toga mi je donijela pobjeda, a odnijela je samo ono što ne valja, sretan sam zbog toga, jer se sve dešava sa razlogom. – rekao je Dejan Dragojević.

Šta misliš o seriji koja će se snimati o tebi i Dalili?

-Ne komentarišem ništa vezano za seriju, a ni za Dalilu. Ne zanima me ništa od toga.

(Express/Informer)

Originalni tekst