JOŠ jedno veliko priznanje za Dejana Perišića i srpski vaterpolo. Naš istaknuti funkcioner imenovan je za vaterpolo menadžera LEN, saopštio je izvršni direktor Evropske plivačke federacije Patris Kosta u pismu svojim članicama. A novi vaterpolo direktor je Renato Živković iz HVS.

ДЕЈАН ПЕРИШИЋ ВАТЕРПОЛО МЕНАЏЕР ЛЕН: Наш истакнути функционер остаје и секретар ТВПЦ

Foto arhiva VN

– Njihov profesionalizam, stručnost i veliko iskustvo već su bili od koristi evropskim vodenim sportovima, ali imati ih kao članove osoblja LEN, znači da bi kvalitet usluga koje LEN nudi članicama i klubovima trebalo da bude znatno poboljšana – kaže se između ostalog u pismu.

Perišić će i dalje da bude sekretar Tehničkog vaterpolo komiteta. Obrazlažući imenovanje Dejana Perišića Kosta je napisao:

– Dejan je radio kao generalni sekretar Vaterpolo saveza Srbije, sedam godina, pomogao je u organizaciji nekoliko velikih događaja, a deo je i vaterpolo pokreta LEN od 2004. godine. Dvanaest godina služio je sportu kao član TVPC-a, potom je u proteklih šest godina bio sekretar tog odbora. Na toj dužnosti, zajedno s predsednikom i potpredsednikom, učinio je puno na značajnom podizanju kvaliteta suđenja, te je izuzetno doprineo da se naš sport na puno bolji način predstavi široj javnosti.

Kosta je dodao da bi rad dvojice izvanrednih profesionalaca u vođenju i nadgledanju LEN vaterpolo aktivnosti, trebalo da označiti početak novog poglavlja, ako ne i ere, u kojoj će vodeni ekipni sportovi dostići nove visine i ostvariti značajne prboje na sportskom tržištu u zamahu, angažmanu i popularnosti.

BONUS SADRŽAJ

Da li ste znali da je Novak Đoković u svojoj knjizi izneo plan kako da za samo četrnaest dana transformišete i telo i život? Uz nedeljni jelovnik, korisne savete za poboljšanje varenja i izvrsne recepte koji se lako pripremaju, lako ćete se osloboditi viška kilograma i poboljšati zdravlje. Novak vam otkriva i lake vežbe za razgibavanje, iste one koje i on radi pre svakog meča.

Naručite OVDE svoj primerak knjige “Serviraj za pobedu” i krenite stopama najboljeg na svetu.

Takođe, još jedna knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv “Novak, pariske priče“. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

TEŠKO BEZ ARNAUTOVIĆA: Bolonja bez prvog strelca dočekuje boginju provincije

NOVI SVETSKI SKANDAL ZBOG RUSIJE? Na pomolu je pravi haos u sportu

NOVI SVETSKI SKANDAL ZBOG RUSIJE? Na pomolu je pravi haos u sportu

RAT u Ukrajini, odnosno “Specijalna vojna operacija” kako to Rusija naziva, ponovo je za jednu od sporednih, a važnih tema iznedrio i sport. Prvobitne vesti na temu “sportske sankcije Rusima” su isprva obradovale rusku javnost, ali bi najnovije – mogle da je zabrinu.

09. 01. 2023. u 16:24

Originalni tekst