NE postoji reč kojom mogu da se zahvalim predsedniku Vučiću za sve ono što je učinio i kako se borio za nas i za ceo srpski narod na Kosovu i Metohiji. Reč hvala je mala reč. Podršku smo dobili od cele države Srbije, od Kancelarije za Kosovo i Metohiju, od ljudi sa celog severa KiM koji su danonoćno, po mraku, kiši, snegu, bili istrajni u svojim stavovima. Reč zahvalnosti ne postoji za ono što je predsednik Vučić učinio za našu porodicu.

ДЕЈАН ЈЕ ДОШАО КУЋИ ПРЕ 10 МИНУТА Прва изјава супруге Пантића: Не постоји реч којом могу да се захвалим Вучићу

Foto: Printskrin

Ovako za Novosti priča Suzana Pantić, supruga Dejana Pantića koji je večeras pušten kući, ali koji će biti u kućnom pritvoru.

– Pre deset minuta je stigao kući. Trenutno ne znam ni svoja osećanja da vam opišem, posle toliko dana ugledala sam ga na kućnom pragu. Reči ne mogu da opišu emocije koje su me savladale – kaže nam Suzana kroz suze.

Podsetimo, Dejan Pantić (56), bivši pripadnik tzv. kosovske policije, koji je 5. novembra zajedno sa svojim kolegama napustio ovu instituciju, a koji je do tada bio angažovan u policijskoj stanici u Kosovskoj Mitrovici, uhapšen je 10. decembra na Jarinju. Sa suprugom je otišao u Rašku da obavi privatne obaveze, normalno prešao prelaz i u povratku su mu Kurtijevi policajci stavili lisice na ruke i odveli ga.

Agonija porodice Pantić trajala je sve do danas kada je Dejan napokon pušten kući. Vest o tome da je stigao u svoj dom saopštio je predsednik na sastanku sa Srbima sa KiM.

– Bez ROSU je stigao svojoj kući, deci i supruzi. Jedna porodica srećnija, naša mala taktička pobeda – kazao je Vučić, na šta se prolomio aplauz.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst