Bivši rijaliti učesnik Vladimir Tomović poznat je kao neko ko svoje mišljenje iznosi bez dlake na jeziku, a ovaj put je žestoko iskritikovao sve one koji finansijsku pomoć i poklone traže od fanova!

Vladimir se nakon učešća u rijaliti programima povukao iz javnosti i potpuno posvetio porodičnom poslu.

Međutim, u jednoj emisiji je prokomentarisao rijaliti programe i izneo svoje mišljenje o onima koji “prose” po internetu.

Foto: ATA Images

 

Ovo je moja dedovina, godinama se pravi, kamen po kamen. Kako kažu, nije strašno ono što je iza nas, nego ono što nas čeka, ali biće dobro. Žene nema, slobodan sam, nažalost. Ženiću se kad ja budem osetio da je ono pravo, ako ne osetim, neću biti ni prvi, ni poslednji… Ne tražim, to samo dođe, čovek baksuz, verovatno sam se ogrešio… Treniram, više u teretani vežbam psihu nego telo. Odradim rutinu, ustanem ujutru, očistim bazen, posle teretana, tuš, bazen, rad – istakao je Tomović u jednoj emisiji i dodao:

Foto: ATA Images

 

Rijaliti ne gledam, ispratim portale, mnogo je lepše komentarisati pojave, nego biti pojava. Fascinantno mi je ovo što se dešava, uđeš u rijaliti, moliš za poklone… Meni je to takvo ponižavanje. Ako stvarno postoje ljudi koji imaju viška novca, treba da daju ljudima kojima je potrebno, a ne degenericima koji se obrukaju za sve pare, a onda mole za pomoć. Čovek koji je spreman da da novac rijaliti učesniku, da odvoji od svojih usta, spreman je na sve. Poistovetiš se sa čovekom koji je pokazao sve najgore osobine, to je sramota. Ja rijaliti sad posmatram sa psihološke strane, shvatim da je sve tamo bezvredno.

Podsetimo, Anđela i Zvezdan su nakon izlaska iz “Zadruge 6” počeli da zarađuju preko Tiktoka. Nakon njihovog raskida, Anđela se oprobala u voditeljstvu, a Slavnić je nastavio da moli fanove da mu daju novac, što se Tomoviću očigledno ne dopada.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Aleks i Car odustali od svadbe!? Nikolićeva priznala: Uhvatila nas je realnost, rešavamo probleme!

sledeća vest

Originalni tekst