Bivša zadrugarka Ana Ćurčić otvorila je dušu u “Novom vikend jutru” kod voditeljke Jovane Jeremić, a tom prilikom je ispričala šta joj je zasmetalo kod doskorašnje prijateljice Milene Kačavende.

Jovana je Anu pitala da li je svesna da je Milena stekla veliku popularnost preko njenog imena, a zanimalo ju je i u kakvom su sada odnosu.

Foto: printscreen

 

Nikakvom, bile smo prijateljice, a sada smo završile kontakt. Želim joj sve najbolje. Bilo je sve kako treba, posle je prešla granicu. Neke stvari mi se nisu svidele, ona je radila kako je znala. Ona je veliki borac, kroz život se bori i za svoju decu. Ako je i bilo preko mog imena, želim joj sve najbolje – rekla je Ćurčićeva.

Foto: Antonio Ahel/Miloš Rafailović/Tamara Matić Drača

 

Podsetimo, dok je Ana Ćurčić bila u rijalitiju “Zadruga 6”, njena drugarica Milena se napolju zauzela za nju, ali i iznela mnoge potresne detalje Aninog odnosa sa Zvezdanom Slavnićem, koji ju je u rijalitiju prevario sa 23 godine mlađom Anđelom Đuričić.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Prisniji nego ikad! Anastasija objavila fotku sa Gudeljem, pa pokazala delić njihovih romantičnih trenutaka!

sledeća vest

Sport

Haos u Kamerunu - Mbapea dočekali kao princa! Vojska bije narod, prate ga oklopna vozila! (VIDEO) Zvezdini biseri blistaju kod Bahara

Crvena zvezda

Zvezdini biseri blistaju kod Bahara

Nema zime za Crvenu zvezdu, svlačionica je puna bisera. Trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar hrabro je rešio da pruži šansu mladim igračima, pa su se tako petorica klinaca naigrala u pobedama protiv Zenita (2:1) i Nefčija (4:0) na pripremama u Sankt Peterburgu.

Vlahović i Kostić izbačeni iz Evrope!

Originalni tekst