Jovana Jeremić, popularna voditeljka jutarnjeg programa na televiziji Pink, obavestila je javnost putem svog Instagram profila da je napravila svoj zvanični logo.

Jovana je odabrala da ovo bude simbol sidra, koji ujedno predstavlja i njene inicijale, dva slova J.

Ona je objavila sliku, a zatim pojasnila zbog čega se odlučila da joj baš ovo bude logo.

Foto: printscreen

 

– Oficijelno i zvanično moj logo. Dva J, ali u isto vreme i sidro simbolizuju stabilnost, uzemljenje, sigurnost, postojanost, oslonac i snagu. Vrednost u vremenu i prostoru. Nepromenljivost. Simbol večne ljubavi i večne vernosti u ljubavi i prijateljstvu. Jovana Jeremić, dva J, baš je kao i sidro, koje se suočava sa olujom, ali ipak ostaje stabilno i čvrsto – istakla je Jovana.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Divna i Marko DNK se oparili nakon

sledeća vest

Originalni tekst