Marko Miljković preuzeo hitan postupak, nakon što je Deda Mraz zloupotrebio fotke njegovih i Luninih ćerki.

Marko Miljković i Luna Đogani su za predstojeće praznike odlučili da u svoj dom dovedu Deda Mraza, te tako svojim mezimicama Mii i Lani prirede pravo novogodišnje iznenađenje, ali porodica Miljković sada ima problema zbog toga.

Foto: printscreen instagram

 

Kako je Miljković više puta isticao, on i njegova supruga ne dozvoljavaju da bilo ko objavljuje fotografije njihove dece, a ukoliko se to desi, druga strana snosiće posledice. Upravo to se i dogodilo sada.

Foto: printscreen/Instagram

 

 Naime, Deda Mraz je bez Markove i Lunine dozvole objavio fotografije njihovih ćerkica, a Miljković mu se putem svog Instagram profila obratio, pa mu pripretio tužbom:

– Pozdrav Deda Mraze, samo da vam javimo da mi ne dozvoljavamo da bilo ko drugi osim nas kači slike naše dece, nadam se da nas razumete to je pravilo za sve. Srdačan pozdrav – napisao je Marko, a nakon što nije dobio odgovor dodao je:

– Još jednom ću poslati poruku da vas zamolim da skinete sliku bez blurovanih lica naših ćerki, sledeći put ću slučaj proslediti advokatima. Ne zanima me što niste online i ne čitate poruke, navodno – bio je izričit Miljković.


sledeća vest

Originalni tekst