Voditeljka je od dečka na poklon dobila kuću koju sada uređuju

Jovana Jeremić živi idilu pored dečka, vlasnika lanca pekara, Dragana Stankovića koji je sada za nju napravio neverovatan gest. Naime, Dragan je Jovani kupio imanje sa vinogradom i kućom koju je nazvao „Vila Jovana“.

Foto: Foto: Privatna arhiva

 

Izvor blizak voditeljki tvrdi da je biznismen želeo sam da uredi sve i da joj pokoloni:

– Nekretnina koja će nositi ime „Vila Jovana“ bio je poklon koji je oduševio Jovanu i samim tim, Dragan joj je dao slobodu da njihov budući kutak opremi kako ona želi. Iako je ona bila spremna da finansijski učestvuje u opremanju, on joj to nije dozvolio, već je odrešio kesu i rekao joj da je njena briga samo da izabere i naruči. Ona je to shvatila dovoljno ozbiljno i za samo dve nedelje potrošila je 70.000 evra na nameštaj, belu tehniku, kupatilo, električne uređaje i oazu pored bazena – govori izvor.

Foto: Privatna arhiva

 

– U okviru luksuzne nekretnine Jovana pored bazena ima i voćnjak i pogled na reku, čime je dobila inspiraciju da osmisli sopstvenu oazu mira i dvorište iz snova. Osim eksterijera, planira potpunu rekonstrukciju unutrašnjosti vile, nove boje zidova, nove podove, prozore i vrata. Rekonstrukcija nekretnine će koštati dodatnih 50.000 evra, a sudeći po tome šta je sve Jovana zamislila za dvorište, dupliraće taj trošak – objašnjava sagovornik.

Jovana objavila privatnu prepisku sa ocem! Ove reči upućene ćerki nikoga neće ostaviti ravnodušnim (FOTO)

sledeća vest

Vesti

Sve manje nasilja u novosadskim školama! Dina Vučinić: Krajem meseca okupićemo roditelje na obuku kako da prepoznaju nasilje, zajedno stvaramo bezbedno okruženje za decu Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

Lilly Drogerie donose popuste na proizvode za negu tela! Kako da saznate da li ste preležali male boginje, koronu, hepatitis: Besplatno testiranje na 5 virusa

Društvo

Kako da saznate da li ste preležali male boginje, koronu, hepatitis: Besplatno testiranje na 5 virusa

Institut za virusologiju, vakcine i serume „Torlak“ pozvao je građane da besplatno provere svoj vakcinalni i imunološki status na male boginje, rubeole, zauške, SARS-CoV-2, hepatitise A, B, C, D, E.

Originalni tekst