Prije nego što je uplovila u romansu sa Milutinom Mrkonjićem, Ana Bekuta je, kako se svojevremeno pisalo, bila na domak da na svojoj ruci ponese prsten nekog drugog. Bivši dečko Ane Bekute, za koga se pisalo da će pjevačicu odvesti do oltara bio je biznismen Dalibor Minjin.

Veza je po svemu sudeći bila turbulentna, bivši dečko Ane Bekute planirao je zajednički život, a kada je poslije godinu dana ljubavi došao kraj, pjevačica je o svemu ovako govorila:

– Moja strasna „romansa“, koja je godinu dana punila novinske strane, okončana je mojom voljom, i to bi trebalo da bude dovoljno svima koji su je pratili iz različitih pobuda. Pošto nemam običaj da „komentarišem komentare“, neću to učiniti ni ovoga puta. Bilo je divno dok je trajalo i ne odričem se ove uzbudljive i poučne epizode u svom životu – rekla je Ana, izbjegavši da potvrdi vijest o novom dečku.

-I Daliboru i onima koji su na tome insistirali blagovremeno sam rekla da ta veza ne može prerasti u zajednički život. Što se tiče uspomena, one će ostati lijepe, a neke od njih svakako su i fotografije iz mog albuma, koje vam šaljem pošto još nisu izbledjele… Daliboru, dabome, želim sve najbolje i ako je to bilo kome važno, „kriva“ sam ja – zaključila je Bekuta.

(Express/story.rs)

Originalni tekst