GOLMAN Radoslav Filipović (Oradea) i bek Partizana Petar Jakšić, mlađi brat kapitena Nikole Jakšića debitovaće na velikim takmičenjima. To je odlučio selektor vaterpolista Uroš Stevanović koji je sinoć saopštio tim za Evropsko prvenstvo do 4.do 16.januara u Zagrebu i Dubrovniku.

ДЕБИТУЈУ ФИЛИПОВИЋ И ЈАКШИЋ: Селектор ватерполиста Србије Урош Стевановић саопштио списак за Европско првенство у Хравтској

FOTO: N. Paraušić

Boje Srbije na šampionatu Starog kontinenta braniće: Branislav Mitrović, Radoslav Filipović (golmani), Nemanja Ubović, Nemanja Vico, Đorđe Lazić (centri), Dušan Mandić, Nikola i Petar Jakšić, Sava Ranđelović, Radomir Drašović, Vuk Milojević, Marko Radulović, Nikola Lukić, Strahinja i Viktor Rašović.

Podsetimo, Srbija je u grupi C u Zagrebu, gde 5. januara igra sa Izraelom, 7. sa Nemačkom, a 9. sa Maltom. Pobednik grupe u osmini finala, 10. januara, igra sa četvrtim iz grupe A (Hrvatska, Španija, Crna Gora, Slovenija).

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst