Voditeljka Dea Đurđević još jedna je u nizu javnih ličnosti koja se susrela sa internet prevarom.

Voditeljka se sada oglasila i besno poručila da će tužiti one koji njeno ime koriste kako bi reklamirali čajeve za mršavljenje.

Oni su otišli toliko daleko da su čak iskoristili njen lik i delo kako bi napisali blog u njeno ime o tome kako je navodno smršala 31 kilogram za dva meseca.

Foto: Uroš Gajić

 

Zato se Dea oglasila na Instagramu uz printskrin bloga, te napisala da je sve laž. Potom se obratila svojim pratiocima:

Obaveštenje apropo prethodnog storija: Ne reklmairam nikakve čajeve, ne pišem blog o mršavljenju. Za ovo sam saznala pre neki dan kada sam dobila poruku u dm i danas sam dobila i skrinšot internet prevare. Molim svakoga ko ima neku informaciju o onima koji vrše krivično delo da mi jave. Do sada nikada nikoga nisam tužila, ali sad hoću jer je u pitanju zdravlje ljudi – napisala je Dea.

Foto: Instagram prinstcreen

 

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Dosta je bilo, svako svojim afinitetima! Saša Joksimović se razvodi: Evo ko je žena sa kojom posle 22 godine stavlja tačku na brak!

sledeća vest

Originalni tekst