Futa tvrdi da je njemu jedini cilj da se zna čija su autorska prava.

Folker Aca Lukas izneo je niz optužbi na račun Aleksandra Radulovića Fute i njegove pokojne supruge Marine Tucakvić, navodeći da su njih dvoje na razne načine uzimali novac od muzičara. 

Sada se ponovo oglasio Futa rekavši da se samo bori za autorska prava, kao i da mu nije jasno odakle priča da su na bilo koji način nezakonito uzimali novac pevačima. 

Foto: E-Stock

 

– Ne znam šta Aca Lukas sada priča, nisam pratio, ali ako su izvršitelji uključeni u priču, kako kaže, onda mora da postoji razlog za to. Ja sam angažovao ljude koji se bave tim stvarima. Ne znam samo kakve veze imamo Marina i ja sa Sašom Popovićem i u kakve nas to priče uvlači. Znam da postoje neke stvari koje pevači treba da vrate, a tiču se duga na konto duga. Mi smo davali šakom i kapom, maltene damo pesmu, pa će da plate kad plate, nije bilo važno. Sad ispada da mi uterujemo neke dugove, a ja samo hoću da se zna čija su i za šta autorska prava – rekao je Futa.

Foto: ATA Images

 

Futa je besan jer na kraju ispada da Marina i on duguju novac nekome.

– Pozovite advokate ako vas zanima i oni će sve da vam objasne. Na kraju će ispasti da Marina i ja dugujemo ljudima silne pare, a zapravo je obrnuto. Svakog dana me ljudi zovu da pričam na tu temu, a sve sam već rekao – dodao je Radulović.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Osuđen muškarac koji je Leonardu Dikapriju i Džaredu Letu slao paketiće urina

sledeća vest

Originalni tekst