Nikolina Milosavljević (22) iz Prokuplja se poslije nekoliko godina pauze i puno vježbanja vratila na veliku scenu „Zvezda Granda“ i pokazala svima kako napornim radom i trudom stižu dobri rezultati.

Kako joj je Grandova scena poznata izašla je sigurnio sa osmijehom na licu i predstavila se publici sa pjesmama „Kao da me nema“ i „Juče sam“

Pjesme su odmicale, a samo su se nuzali glasovi porške stučnog žirija, pa je šarmantna takmičarka nastup zavšila sa maksimalnih osam glasova, a ispraćena je velikim aplauzom čuvene osmorke i publike.

Nikolina je ostala u čudu kada je vidjela veliki broj glasova, pa je dobila nekoliko trenutaka da razmisli i izabere mentora za sebe.

-Bila si u takmičenju one godine kada su bili gostujući mentori, doobila je nula glasova i na moj nagovor te uzeo Darko Lazić, mislim da nije radio sa tobom – rekao je Saša Popović.

Takmičarka je ovu konstataciju ispratila osmijehom i znakom tišine, a onda je izabrala mentora.

-Ja bih izabrala Cecu. Vježbala sam i trudila sam se, sad sam ga iscijepila – rekla je ona kroz osmijeh, a pjevačica je prihvatila saradnju sa zadovoljstvom:

-Pa Prokuplje, kako ne! Dobro došla ljepoto u moj tim, odlična si.

(Express/Grand)

The post DARKOVA “BIVŠA” STIGLA U ZVEZDE GRANDA: Evo šta je rekla o Laziću appeared first on Express.

Original Article