FUDBALERI Verone pobedili su Napoli sa 3:0 u 1. kolu Serije A, a fantastičnu utakmicu odigrao je srpski igrač Darko Lazović.

ДАРКО ЛАЗОВИЋ СЈАЈАН У ПОБЕДИ ВЕРОНЕ: Контеов Наполи разбијен на старту Серије А

Foto: EPA-EFE/FILIPPO VENEZIA

On je sa kapitenskom trakom podelio dve asistencije. Uradio je to kod prvog gola koji je postigao Dailon Roča Livramento i kod trećeg koji je bio delo Danijela Moskere.

Bivšem fudbaleru Crvene zvezde je ovo šesta vezana sezona u Veroni i očigledno je da će imati važnu ulogu, a sudeći po njenom početku mogla bi da bude odlična.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

Napoli je razbijen i neće po dobrom debi na klupi pamtiti Antonio Konte koji je ovog leta preuzeo klub iz Napulja.

Verona u narednom kolu dočekuje Juventus, dok trostruki šampion Italije na stadionu „Dijego Armando Maradona“ dočekuje Bolonju.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
–>KLIKNI OVDE–

BONUS VIDEO: NEVIĐENI SNIMAK SA DOČEKA OLIMPIJACA: Ovo će oduševiti sve Srbe!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

KO ĆE NASLEDITI NOVAKA ĐOKOVIĆA? Siner se nameračio na tron, ali ako neko zna kako se Italijan pobeđuje to je onda Zverev

A POSLE PROKLETA JE AMERIKA: NBA liga se oglasila o Nikoli Jokiću (i ne samo o njemu)

A POSLE „PROKLETA JE AMERIKA“: NBA liga se oglasila o Nikoli Jokiću (i ne samo o njemu)

Košarkaška reprezentacija Srbije je osvojila bronzu na Olimpijskim igrama u Parizu, a slavlje koje se desilo i u glavnom gradu Francuske, ne samo da se „prelilo“ na svečani doček u Beogradu, već i kada su naši olimpijci otišli u jedan klub da proslave osvajanje olimpijske medalje. Nikola Jokić se i tu istakao. Dva dana nakon što je isplivao najnoviji snimak sa te proslave, NBA liga je – pohvalila Jokića.

18. 08. 2024. u 20:05

Originalni tekst