Nakon burnog života koji je vodio u prošlosti, Darko Lazić trenutno uživa u braku sa Katarinom koju je oženio prošle godine, a oni svakodnevno objavljuju zajedničke trenutke na društvenim mrežama.

U moru objava iz njihovog privatnog života jedan snimak izazvao je lavinu komentara na internetu.

Lazić je napravio večeru i nosio je tanjir svojoj supruzi, koja ga je snimala, a korisnicima društvenih mreža za oko je zapao njegov stajling.

Darko je nosio sivu majicu sa cvjetovima i usku teget trenerku, pa se povela polemika da li je u ženskim pantalonicama i majici ili je to ipak muška odjeća…

„Druže šta je ovo, skini molim te„, „Sve i da je po kući, ovo je pakleno„, „Ugušiću se od smijeha“, „Ipak je do kraja dostojanstveno iznio svoj stajling“, „Može li neko da mi kaže da li su ovo ženske pantalonice i majica ili je ovo ipak muška odeća?!“, „Možda je ovo novi trend, a da mi još ne znamo“, „Je l’ ja dobro vidim ili majica ima cvjetove?“, samo su neki od komentara na račun Lazićevog stajlinga po kući.

Podsjetimo, Darko Lazić je svoju sadašnju suprugu Katarinu upoznao još 2009. godine, a tada su se prvi put i zaljubili jedno u drugo. Iako su oboje bili u vezama i brakovima, poslije 14 godina su riješili da svoju ljubav podignu na viši nivo, te su tako, 8. decembra 2022. izgovorili sudbonosno „da“, a crkevno vjenčanje i slavlje za pamćenje održali su prošlog ljeta.

(Express / Grand.nova.rs)

Originalni tekst