Pevač Darko Lazić pravosnažno je osuđen na novčanu kaznu od 190.000 dinara i 10 meseci zabrane upravljanja vozilom B kategorije zbog dva saobraćajna prekršaja koje je počinio krajem avgusta ove godine.

Prema nezvaničnim saznanjima policija, kao ni sam pevač, nisu se žalili na ovu presudu, tako da je ona postala pravosnažna, a odmah nakon izrečene kazne Lazić je odlučio da istu “proslavi” sa prijateljima.

Naime, Darko je odmah nakon informacije o kazni otišao na karting stazu gde se zabavljao sa prijateljima.

Foto: printscreen instagram

 

On je trenutak na stazi zabeležio i objavio na svom Instagram profilu i fotografijom šokirao pratioce.

Pevač čini se nije mnogo potrešen zbog ovakve odluke suda. Darko je na fotografiji nasmejan, ubrzo su usledile brojne reakcije da je u pitanju paradoks.

Foto: Foto: Maša Banđur

 

Ipak, nije poznato da li je Lazić otišao na karting u svojstvu vozača ili navijača iz publike.

Podsetimo, Darko Lazić je 23. avgusta izazvao saobraćajnu nezgodu na auto-putu u Beogradu, kada je automobilom “BMW”, za čijim volanom se nalazio, otpozadi naleteo na kombi.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Na kanalima Yettel Hipernet TV na poziciji 89; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

HIT PAPARACO! Milan Milošević seo na šlauf pa se vozio po moru! (FOTO)

sledeća vest

Originalni tekst