Darko Kostić primljen je pre pola sata u Urgentni centar zbog povrede na glavi.

Kreator je u bolnicu došao krvav i žalio se na bolove.

Kako se saznaje, njega je udario javnosti nepoznat muškarac koji je priveden u policijsku stanicu. U toku je pregled i njemu ce biti urađenje detaljne analize.

Inače, ovo nije prvi put da je Kostić u epicentru skandala. On je bio uhapšen 21. aprila prošle godine, zbog sumnje da je posle žurke u svom iznajmljenom stanu mladića Š. H. (19) vezao i zatvorio u ostavu.

Foto: Dejan Živančević

 

Na saslušanju u Prvom osnovom javnom tužilaštvu detaljno je izneo odbranu i izjavio da nisu tačne optužbe koje je protiv njega izneo mladić.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Svet u neverici zbog izgleda Breda Pita! Snimak se proširio munjevitom brzinom, šta mu se desilo?! (VIDEO)

sledeća vest

Originalni tekst