Darko Lazić planira da u oktobru napravi svadbu sa Katarinom. Međutim, pjevaču se baš ne da da ima mira. Kada je konačno stao na noge nakon operacije, pojavili su se novi problemi. Kako “Star” piše sada ga ucenjuju porno snimkom.

  • Muškarac je taj koji zove i nudi Darkov snimak, navodi da se jasno vidi da je na sminku pjevač, da je nastao u inostranstvu u hotelskoj sobi i da su na njemu još dvije djevojke. Navodno, jedna od djevojaka je snimala sve telefonom, piše “Star”.
  • Darko djeluje kao da je u alkoholisanom stanju, kao i te djevojke, te da ima dosta perverzija. Ne želi da pokaže snimak, kaže da traži 2.000 eura kako bi ga prodao i garantuje da je pravi bum. Ne znam da li je to istina, jer ja lično nisam videla taj snimak,za “Star” je otkrio izvor.
  • Darka sam obavijestila o tome, nije mu bilo baš svejedno. Pitao je da li sam vidjela snimak, rekla sam da nisam, ali da mi je taj muškarac ispričao detalje. Darko je bio zbunjen, rekao je da se toga ne sjeća i da nema šanse da takav snimak postoji. Mislim da mu je frka, on je i sam pričao da je imao ranije, kada je počinjao karijeru, intimni odnos sa dvije djevojke- završava izvor za “Star”.

(express/star)

Originalni tekst