Miljana i Darjan danas su imali još jednu žestoku akciju, a njihovi uzdasi su odzvanjali Belom kućom.

Miljana Kulić i Darjan Radomirović danas su se u toku dana prepustili strastima i zatresli jorgan planinu u spavaćoj sobi. 

Foto: Youtube printtscreen

 

Njima nije opšte smetalo što su ukućani sve vreme bili u sobi i gledali njihov s*eks, već su ubacili u petu brzinu. 

Miljana je za vreme akcije nekoliko puta podigla glavu ispod pokrivača i gledala se u ogledalo koje je bilo iznad kreveta. 

Foto: Youtube printtscreen

 

Ukućani su prolazili pored njih i začuđeno gledali divlju akciju rijaliti para, a neki su se čak i krstili jer Miljana i Darjan nisu mogli da obuzdaju hormone pa su u toku dana imali odnose. 

Foto: Youtube printtscreen

 

Pevačica otišla pod nož jer su se kolege šalile na njen račun! Napravila drastičan potez, kajala se nakon operacije

sledeća vest

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji „Info veče“ Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

Rusi neće uraditi ono što Izrael radi u Gazi! Samo jedna stvar može ozbiljno da se promeni zbog napada u Moskvi! (VIDEO) Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO) Dinko Gruhonjić sprovodi mentalni terorizam! Tužilaštvo mora da pokrene postupke jer će ovakvo ponašanje pokrenuti lanac nasilja! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst