Dara Bubamara i Sloba Radanović javno su se prepirali oko pjesme koju je za pjevačicu napisala Marina Tucaković, a koju je on objavio bez njene dozvole.

Novosađanka je na račun kolege izrekla brojne uvrede, nazvavši ga “licemjerom” i “lažnjakom”, a iako on nije odgovarao u oštrom tonu i u obraćanjima je sve vrijeme prebacivao krivicu na autore, folkerka se tu nije zaustavila.

Ona se sada ponovo oglasila na ovu temu, a tom prilikom otkrila je da ispod Slobine verzija na platformi Jutjub, ispod naziva pesme “Infarkt duše”, stoji njeno ime.Bubamara je, naime, objavila printskrin, a u opisu je dodala:

– Dobar sam čovjek, neću gasiti. Vlasnik. – napisala je Bubamara.

Podsjetimo, Dara je za medije više puta iznijela loše komentare na Slobin račun:

– Slobin album nisam čula, a i ne zanima me. Pjesma koju je Sloba objavio kao svoju je Marina Tucaković pisala za Željka Nikolića i mene. Sa Marinom sam se, dok je bila živa, čula i mnogo smo pričale o numeri, a on poslije istu prisvaja i objavljuje je kao svoju. Kakvi su, bre, to fazoni?! Kakve su to laži?! Radanoviću sam pomogla kada mu je bilo najpotrebnije, snimila duet sa njim, a on me nikada nije pozvao i pitao: “Jel’ to istina?”. E, zato mu album nije ni “prošao”. On mene sada, kao, hvali i govori da me voli, a jedino što treba je da se poklopi i šuti! Pravi se lud u emisiji, a slao je moj demo-snimak Ceci Ražnatović i nudio da snime kompoziciju zajedno. Ono što bih posljednje rekla je da ja nisam lažnjak i pokvarena i smrdljiva kao on, da nekome mislim loše, a poslije odem na televiziju i izjavim da ga volim – rekla je Dara.

(Express / Pink.rs)

Originalni tekst